Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi putuju u Surdulicu gde ih okviru 17. kola Super lige u nedelju 30. oktobra od 13:00 časova čeka prvenstvena utakmica protiv Radnika.

Povodom predstojeće utakmice održana je konferencija za štampu na kojoj se prvo obratio šef stručnog štaba Ljubiša Dunđerski Očekuje nas teška utakmica, što zbog terena kao i  protivnika koji se nalazi u delikatnoj situaciji. Međutim, to nas neće zavarati, Spartak će pokušati da odigra dobru utakmicu i osvoji nove bodove. Mi ne gledamo protiv koga igramo, da li je to lider ili poslednji na tabeli kao sada Radnik. Mi idemo da uradimo naše i da počnemo da dobijamo. U utakmici protiv Lučana izgubljena su dva boda posle odlične igre i puno šansi. To mora negde da nam se vrati, a ja verujem, da će to biti već u Surdulici gde ćemo ostvariti pozitivan rezultat.    

Iskusni Janko Tumbasević ističe da ekipa mora odigrati požrtvovano sa velikom željom – Znamo da se Radnik ne nalazi baš u zavidnoj situaciji na tabeli, iako imaju dobre pojedince. Očekuje nas uzavrela atmosfera i veliki motiv da dođu do prve pobede. Mi moramo sa istom takvom željom ući u utakmicu i sa dobrim zalaganjem vratiti se neporaženi.