Nakon neprijatnog poraza od Novog Pazara u klubu je došlo do promene na mestu šefa struke. Novi strateg Slavko Petrović pokušaće da povrati sampouzdanje ekipi za naredni meč između Metalca i Spartak Ždrepčeve krvi  koji je na programu u četvrtak 21. aprila sa početkom od 17:00 časova u Gornjem Milanovcu.

Utakmicu je najavio Slavko Petrović – Ovo je izuzetno značajna utakmica za nas, nakon iznenađujućeg i teškog poraza od Novog Pazara pred svojim navijačima. Ekipa mora sve pokušati da dođe do bodova. Za nas bi pobeda bila izuzetno značajna. Danas smo održali prvi zajednički trening, a po rečima pomoćnog trenera momci su pokazali neko sasvim drugo lice po pristupu i nadam se da će se to nastaviti. Ekipa Metalca će tražiti svoje šanse i pokušati da nas iznenadi. Mislim da je kvalitet na našoj strani. Ne volim da se puno okrećem kvalitetima i jačini protivnika, za mene je najvažnija naša ekipa. Želimo da iskoristimo slabosti protivnika i nadam se da će momci pokazati sve ono što nisu u poslednja dva kola koja sam ja uživo posmatrao i da ćemo doći sa bodovima iz Gornjeg Milanovca.     

Jedan od najiskusnijih pojedinaca u redovima Spartaka je sigurno Nemanja Nikolić – Očekuje nas teško gostovanje, sa kojeg smo se pre desetak dana vratili poraženi. U toj utakmici nismo ličili na sebe. U poslednjem periodu na terenu nam baš ne ide sve od ruke, ali se nadam da ćemo u ovih poslednjih šest kola, a počevši već od četvrtka ući u bolju seriju rezultata.