Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u pobedničkoj atmosferi dočekuju naredno kolo. Nakon pobede nad Voždovcem i Mladosti iz Lučana subotičani putuju na megdan ekipi Javora u okviru 24. kola Linglong Super lige. Utakmica se igra u nedelju 01. marta sa početkom od 16:00 časova. 

Utakmicu je najavio pomoćnik  šefa stručnog štaba Vladimir Buač – Izuzetno sam zadovoljan kako smo izgledali u poslednje tri utrakmice i naravno prezadovoiljan bodovima koje smo osvojili. Posebno zbog činjenice sa kojim smo protivnicima igrali. U tim utakmicama smo imali određena iskušenja na koja su momci na tereno odlično odreagovali i pokazali svoj karakter i mentalnu stabiolnost. Kroz ove tri utakmice smo dobili na samopouzdanju što je nama izuzetno bitno jer se radi o mladim igračima. Sve sam ovo naglasio jer nas očekuje gostovanje u Ivanjici, gde nas očekuje prava domaćinska ekipa koja igra direktan i čvrst fudbal. Igraju agresivno i izuzetno su neugodan protivnik. Respektujemo ekipu Javora, ali smo svesni svojih mogućnosti i želimo da osvojimo sva tri boda. Imamo određenih kadrovskih problema, nemožemo da računamo na Uroševića, Gojkova i Dubljanića dok je nIkolić pod znakom pitanja.    

Svoje viđenje naredne utakmice izneo je i Milan Marčić U nedelju nas očekuje teška utakmica. Dobro poznajem taj klub, proveo sam tamo godinu dana. Predvođeni su ljudima koji su maksimalno posvećeni klubu, dobrim igračima i vrhusnkih trenerima. Javor traži izlaz iz loše serije pošto su u tri poslednje utakmice osvojili samo jedan bod, ali naravno mi gledamo sebe. Dobro radimo, treniramo i za nas ovaj meč dolazi u odličnom trenutku, osvojili smo sedam bodova u poslednje tri utakmice. Ako ponovimo partije iz tih utakmica vratićemo se sigurno sa bodovima.