Nakon uspešnog prolaska u 1/4 finale Kupa Srbije fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi okreću se prvenstvenim utakmicama. Sledi im prvenstveni meč protiv ekiep Mladosti u Lučanima u nedelju 28. oktobra od 18 časova. 

Očekivanja u narednoj utakmici najavio je prvi strateg subotičana Predrag RoganMoje kolege su puno puta govorili o  kvalitetima FK Mladost i njihovom treneru Nešku Milovanoviću koji dugi niz godina uspešno vodi FK Mladost iz Lučana. Svesni smo da nas u Lučanima dočekuje kvalitetan protivnik sa iskusnim pojedincima što pokazuje i rezultat u Kupu protivb Čukaričkog.  Mi smo u situaciji kada su nam bodovi izuzetno potrebni i nemamo pravo da biramo protiv koga i gde igramo. Izaćićemo na teren da damo sve od sebe da budemo požrtvovani, vredni i maksimalno angažovani. Nadam se da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat. 

Nemanja Ćalasan ističe da je naredna utakmica jedna od najtežih gostovanja u Ligi, međutim ekipa putuje sa željom da donese sva tri boda. – Dolaskom novog šefa struke, dobili smo nove zadatke koje smo dobro prihvatili. Mislim da smo napravili jedan temelj i sada se okrećemo novim izazovima i osvajanju veoma potrebnih bodova. Gostujemo ekipi koja je izuzetno kvalitetna i iskusna.  Mislim da je to jedno od najtežih gostovanja u Ligi, ali putujemo sa željom da uzmemo sva tri boda.