Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u subotu 5. maja gostuju Crvenoj Zvezdi, novom šampionu države. Utakmicu koja se igra na stadionu Rajko Mitić sa početkom od 20 časova najavio je pomoćni trener Savo Pavićević i prvotimac Ognjen Đuričin.

Pomoćni trener Savo Pavićević istakao je kvalitete protivnika – Utakmica sa Crvenom Zvezdom uvek nosi neku posebnu draž. Momcima sigurno neće faliti motiva jer će igrati protiv ekipe koja je već osvojila titulu. Ne znamo sa kojim timom će izaći na teren, ali sigurno ko god dobije priliku daće svoj maksimum da zabeleže novi trijumf i da pokažu da zaslužuju dres Crvene Zvezde. Imamo dosta kadrovskih problema, pored kartona imamo i igrače koji su se povredili u prošlom meču na Banovom brdu protiv Čukaričkog. Međutim,  verujemo u naše igrače i znamo da će se dati sve od sebe, ne idemo tamo da se ponašamo kao da smo već izgubili. Zvezda je naš najveći klub i sigurno da su favoriti. Imaju dvadesetak skoro istih igrača i to je njihov poseban kvalitet. Idemo u Beograd da probamo da se nadigravamo i da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat.

Osvrnuo se Savo i na kadrovske probleme – Nedostajaće Stojković koji ima žute kartone i Mile Savković koji se povredio na utakmici protiv Čukaričkog. Nemanja Nikolić, Bojan Čečarić i golman Ostojić su pred suspenzijom i videćemo koji će sastav istrčati.

Ognjen Đuričin u dosadašnjem prvenstvu je postigao pet golova – Idemo da se nadigravamo sa šampionom. Znamo da Crvena Zvezda nema prvenstveni poraz u 2018 godini, ali pokušaćemo da izvučemo bar bod a možda i sva tri. Šampion će možda igrati u izmenjenom sastavu, ali mi moramo da gledamo sebe i da uđemo maksimalno skoncentrisano, pošto bi nam svaki bod puno značio za izlazak na Evropsku scenu.