Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv predstavio je danas još dvojicu fudbalera, Srđana Šćepanovića i Andreja Todoroskog koji su pojačali njihove redove. 

Nove igrače predstavio je Vladimir Torbica Pristupila su nam još dva nova igrača. Srđan Šćepanović rođen je 1998 godine, igra na poziciji veznog igrača i dolazi iz FK Javor.  Ima zavidno superligaško iskustvo. Sa nama je od prvog dana priprema te je pokazao da se dobro uklopio. Sa njim je ugovor potpisan na dve godine. Drugi novajlija je Andrej Todoroski, rođen 199 godine, igra na poziciji veznog igrača i bočnog napadača i sa njim je Ugovor potpisan na tri godine. 

Superligaški igrač Srđan Šćepanović se zahvalio na ukazanom poverenju – Dolazim iz Fudbalskog kluba Javor i ovom prilikom bih se zahvalio predsedniku Nikoli Simoviću i Upravi kluba na poverenju da me dovedu u svoje redove. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam došao u klub kakav je Spartak. U narednom periodu ću pokušati  da se nametnem šefu stručnog štaba kako bih uspeo da pomognem ekipi. Mislim da ova ekipa ima veliki kvalitet i potencijal i da ćemo se plasirati  u gornji deo tabele što Spartak kao klub zaslužuje.  

Makedonac Andrej Todoroski ima 22 godine – Dolazim iz Makedonije ali sam do sada igrao u Austriji. Veoma sam srećan što sam postao deo ovog kluba. Očekujem odličnu sezonu.