Fudbaleri Spartaka nakon dve vezane pobede sa puno više samopouzdanja dočekuju gostovanje u Novom Sadu gde u nedelju 7. maja od 15:30 časova igraju protiv ekipe Mladost Gat u 4. kolu plej aut lige.  Utakmica izuzetno važna za oba rivala u borbi za opstanak u društvu najboljih.

Svoja očekivanja o predstojećem duelu izneo je šef struke Milan MilanovićNaš protivnik iako je poslednji na tabeli je vrlo ozbiljna ekipa. Imaju kvalitetne pojedince, koji su po mom ukusu, kao što su Saša Marković, Denić,  Milić, zatim Babić u špicu, Tanasijević i posebno bih istakao Novicu Maksimoviću koji je lider ekipe ko daje tempo i pečat njihovoj ekipi. Imaćemo vrlo težak zadatak je će biti maksimalno motivisani a na nama je da odgovorimo jer je svaka utakmica do kraja kvalifikaciona. Ova nam je najvažnija i u nju ulažemo sve što imamo u ovom trenutku. 

Golman Filip Manojlović ističe važnost utakmice – Ovo je jako važna utakmica za nas, jedna od četiri finala koje imamo do kraja. Mislim da je Mladost GAT jedna jako dobra ekipa i moramo dati sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata. Došli smo u Pazovu da se pripremimo što bolje za ovaj duel i nadam se povoljnom rezultatu za nas.   

U ovoj utakmici šef ne može da računa na povređene igrače, Dunđerskog , Burekovića i Bijelovića dok su svi ostali na raspolaganju.