Poslednjeg dana prelaznog roka u redove subotičkog Spartaka stigla su petorica novajlija koji su danas predstavljeni u prostorijama na Gradskom stadionu u Subotici.  

Nove igrače predstavio je Vladimir Torbica. Klub je pojačao Miloš Tošeski (1998 godište), igra na poziciji zadnjeg veznog. On je klubu poslednji pristupio i sa njime je potpisan ugovor na tri ipo godine. Miloš je poslednjih godinu dana proveo u FK Brodarac a pre toga je bio u Rabotničkom (Makedonija). – Mislim da sam došao u sjajan klub za afirmaciju igrača. Fantastično sam prihvaćen i nadam se da ću brzo opravdati očekivanja Stručnog štaba. – istakao je Tošeski  

Drugi novajlija je iskusni štoper Miloš Ostojić koji ima 30 godina i sa njim je potpisan Ugovor na godinu dana. Ostojić je poslednjih osam meseci bio u Letoniji. Igrao za Napredak, Čukarički i Partizan gde je prošao mlađe selekcije – Drago mi ješto sam ovde. Uverio sam se da je Spartak dobra sredina, potrudiću se da opravdam očekivanja, znam koje su ambicije kluba.    

Ekipu Spartaka pojačao je i štoper Stefan Filipović (27 godina) koji je potpisao ugovor na godinu ipo dana. Stefanje došao iz FK Radnički iz Kragujevca – Čast mi je i privilegija što sam postao deo FK Spartak. Nadam se da ćemo u narednom periodu imati puno uspeha. Ponikao sam u FK Rad i sa dosta mojih  sadašnjih saigrača sam igrao tokom svoje karijere te sam se lako uklopio u ekipu. Proveo sam par dana na pripremama u Antaliji i uverio se da imamo kvalitetnu ekipu 

Tamnoputi Alphonce Msanga Mabula rođen je 2003 godine u Tanzaniji, igra na poziciji zadnjeg veznog a ugovor je potpisao na četri godine. Igrao je za mlađe selekcije nacionalnog tima. – Srećan sam što sam došao u Spartak, koji je dobro organizovan klub. Očekujem dobre igre u narednom periodu i zahvalio bih se Upravi kluba i stručnom štabu na dobrom prijemu.   

Peti novajlija je Simo Vrbljanac (2003 godište) koji igra na poziciji štopera. Ugovor je potpisao na četri ipo godine. Radi se o igraču iz omladinske škole Spartaka i na njge je klub izuzetno ponosan. Od njega se očekuje da se sledeće godine afirmiše i bude okosnica u seniorskoj ekipi Spartaka. – U klubu sam već pet godina i veoma sam ponosan što sam potpisao profesionalni ugovor pošto mi je to bio cilj po dolasku u klub.