O klubu navijača

Projekat  osnivanja “Kluba navijača“ FK Spartak, sa tendencijom konstantnog širenja ne odnosi se isključivo na one najvatrenije navijače, već obuhvata sve navijače kluba.
Osnovna ideja projekta “Kluba navijača“ jeste okupljanje što većeg broja navijača FK Spartak, koji su spremni  da svoju privrženost i vernost klubu dokažu učlanjivanjem u “KLUB NAVIJAČA“ i da na taj način daju svoj pun doprinos globalnom projektu vraćanja subotičke publike na Gradski stadion.
Da bi ste postali član ‘’Kluba navijača’’ potrebno je da ste punoletna osoba, dok maloletne osobe to mogu postati uz saglasnost roditelja. Sve što je potrebno, jeste da dođete u prostorije FK Spartak, donesete neki od ličnih dokumenata na kojima je upisan vaš JMBG.
Sa dobijenom članskom kartom ‘’KLUBA NAVIJAČA’’ odlazite u službene prostorije JKP Stadion, i uz prikaz članske karte Kluba navijača uplatite godišnju članarinu za sezonu 2015/16 u iznosu 1500,00 RSD. Na licu mesta odaberete tribinu (ponuđena je Istočna i Zapadna) za koju želite da dobijete godišnju propusnicu, i sa njom Vam je omogućen besplatan ulaz na sve utakmice na kojima je Fk Spartak domaćin do kraja aktuelne sezone 2015/2016.

Svi oni koji su iz nekog razloga, ostali bez članske karte a žele da je poseduju, potrebno je samo da se prijave u prostorije Kluba – zgrada Jadran, uvidom u internu dokumentaciju Kluba navijača, izdaćemo Vam novu karticu sa starim rednim brojem.

clanska karta u bojiPLAVA KARTICA KLUBA NAVIJAČA

Cena: 1500 din.

+ ulaz na sve utakmice (prvenstvo,Kup,prijateljske)
+ kalendar na početku 2015
+ akcioni popusti kod članova kluba prijatelja
+ popust za sve navijačke rekvizite

BELA KARTICA KLUBA NAVIJAČA

Cena: besplatna

+ akcioni popusti kod članova kluba prijatelja
+ popust za sve navijačke rekvizite

Svi članovi Kluba navijača će na kraju godine dobiti kalendar FK Spartak.

fkSpartakt--str1