FK Spartak Ždrepčeva krv je svom sponzorskom pulu pripojio i Kompanju Mozzart nakon današnjeg potpisivanja Ugovora na tri godine.  

Ispred kluba ugovor je potpisao predsednik Nikola Simović dok je Kompaniju Mozzart predstavljao generalni direktor Slobodan Prodanović.  – Očekujemo dosta od ove saradnje. Spartak je dugogodišnji super ligaš a nadamo se da će uz našu pomoć i podršku uspeti da napravi korak dalje, da ispuni neke svoje ambicije i da se plasira u Evropu. Mozzart sponzoriše više klubova, Spartak je jedan od najvećih u Vojvodini i tu se nalazi naš zajednički interes.  Očekujem da saradnju proširimo na razne akcije što bi doprinelo razvoju i napretku oba kolektiva.    

Predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv Nikola Simović Nama je veliko zodovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa ovako velikom kompanijom kao što je Mozzart. Ovo je siguran pokazatelj da mi u Spartaku dobro radimo na terenu ali i ivan njega. Težićemo u narednom periodu u tome da klub napreduje u svim segmentima pa tako i u marketinškom. Kao što je gospodin Prodanović rekao ovo potpisivanje je samo početak jedne saradnje koja će se sastojati iz mnogo korisnih stvari za obe strane. 

 

VIDEO