Stefan Milošević i Vladimir Kovačević napuštaju FK Spartak i karijeru nastavljaju u drugim klubovima potvrdio je potpredsednik kluba, Goran Drača.

Vladimir Kovačević će svoju karijeru nastaviti u novosadskoj Vojvodini, dok će osvajač zlatne medalje sa Novog Zelanda, Stefan Milošević poći stopama Srđana Plavšića i preći u šampionski tim Crvene zvezde.

Goran Drača je istakao da klub na ovaj način osigurava sredstva za dalji razvoj –  Nismo srećni zato što ova dva sjajna momka i igrača napuštaju Spartak, ali mi smo prinudjeni da kao klub živimo od prodaje igrača. Spartak je bio kuća ovim momcima 2-3 godine i siguran sam da su naučili puno toga. Punu afirmiciju su stekli u Spartaku iako obojica imaju iskustva u pomenutim klubovima dok su bili juniori. Verujem da nose lepe uspomene iz Subotice i Spartaka. U ime kluba želim im blistavu karijeru, punu uspeha i da pomognu svojim klubovima u predstojećim kvalifikacijama u Evropskim takmičenjima. Ovo je dobar primer, onoga što Spartak radi, dovodjene nedovoljno afirmisanih igrača, rad sa njima i usavršavanje njihovih mogućnosti do nivoa koji zahteva savremeni fudbal.