dzinicLični podaci

Ime i prezime: Ljubinković Goran
Datum rođenja: 06.08.1976
goranljubinkovic@yahoo.com

Biografija

Zovem se Goran Ljubinković rođen 06.08.1976 god. u Subotici, sa stalnim prebivalištem u Subotici,gde živim sa suprugom i dvoje dece.

Sportsku karijeru sam započeo u 7. godini kao član F.K.¨Spartak¨ gde sam prošao sve selekcije škole fudbala i u 18. godini potpisujem četvorogodišnji profesionalni ugovor sa istoimenim klubom članom I Savezne lige Jugoslavije. Teška sportska povreda koju sam doživeo sprečila me je da aktivno nastavim fudbalsku karijeru, ali istovremeno i čvrsto opredelila da ostanem u fudbalu i karijeru nastavim kao fudbalski trener.

1997. god. zasnivam radni odnos kao trener mlađih kategorija u Pionirsko – Omladinskoj fudbalskoj školi F.K.¨Spartak¨

 Paralelno sa aktivnim radom kao trenera u školi, upisujem Višu školu za sportske trenere u Beogradu, odsek – fudbal u trajanju od 2. godine.

Diplomirao sam 2000. god. i stičem 6/1 stepen stručne spreme i zvanje Višeg fudbalskog trenera.

 Nastavio sam stručno usavršavanje i 2003. god. stekao diplomu, UEFA ¨B¨a naredne godine, stičem UEFA ¨A¨ diplomu i u sledećih šest ciklusa konkurišem za program PROFI licence.

 U radu sa mlađim kategorijama sa predtakmičarskim uzrastom sam radio 2 godine, pionire sam vodio jednu takmičarsku sezonu, sa kadetskim uzrastom 2 godinea 5 godina sam bio angažovan kao trener omladinaca.

 U takmičarskoj sezoni 2005/06 i 2006/07, pored rada sa mlađim selekcijama bio sam i angažovan kaoasistentšefastručnogštaba seniorskog pogona u F.K.¨Spartak¨ – Subotica.

 U julu 2007 god. zasnivam radni odnos u FS ¨ Srbije ¨ kao Instruktor – selektor mlađih kategorija, zadužen za region FS Vojvodine gde sam i dalje angažovan.

 Od 2007 god. samredovan član stručnih štabova muških reprezentativnih selekcija FS Srbije kao i nosilac programa na zimskim i letnjim školama fudbala.

 U periodu profesionalnog angažovanja od strane FS Srbije, bio sam učesnik mnogobrojnih UEFA i FIFA seminara.

 Paralelnosatim F.K.¨SpartakZlatiborVoda¨ – Subotica, u januaru 2012 god. mepostavljazakoordinatorastručnogradaOmladinskeškolekaoi zatrenerakadetskeselekcije a od januara 2013 god. vodimselekcijupionira.

 Od jezika koristim engleski i mađarski i odlično poznajem rad na računaru.

 Član sam upravnog odbora trenerske organizacije GFS Subotica od 2011 god.

 Ambicije su mi da stručno usavršavanje nastavim dobijanjem UEFA¨PROFI¨ licence i na taj način nadgradim svoje profesionalno opredeljenje a sobzirom da sam 16 godina aktivan trener smatram da sam dovoljno stručan i da imam dovoljno radnog iskustva da se oprobam kao trener u seniorskom fudbalu.