Fudbaler Spartak Ždrepčeve krvi, Luka Bijelović dobio je poziv selektora Dragana Stojkovića da se priključi Reprezentaciji Srbije koja će 26. januara odigrati prijateljski meč sa Sjedinjenim Američkim Državama u Los Anđelesu. 

Reprezentciju Srbije sačinjavaće fudbaleri koji igraju u domaćem prvenstvu. Selektor Srbije je istakao da iako se radi o prijateljskom meču, da će od igrača tražiti punu ozbiljnost jer će ovo biti odlična šanse da igrači pokažu svoj talenat i kvalitet. Nastavak reprezentativnih obaveza su u mesecu martu  kada počinju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Luka Bijelović se našao na spisku selektora zbog čega je napustio pripreme u Antaliji i priključiuo se Reprezentaciji Srbije u trening kampu u Staroj pazovi. 

Spisak pozvanih reprezentatuivaca: Golmani: Đorđe Petrović (Nju Inglend Revolušn), Dragan Rosić (Radnički Niš); Odbrana: Ranko Veselinović (Vankuver Vajtkeps), Nemanja Stojić (TSC), Nemanja Petrović (TSC), Filip Damjanović (Voždovac), Marko Mijailović (Voždovac); Sredina terena: Mirko Topić (Vojvodina), Miloš Pantović (Voždovac), Vladimir Lučić (Čukarički), Luka Ilić (TSC), Luka Bijelović (Spartak), Mirko Ivezić (Voždovac), Veljko Simić (Vojvodina), Nikola Petković (Čukarički); Napadači: Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi), Nikola Štulić (Radnički Niš).