Spartak Ždrepčeva krv – Čukarički 0:1 (0:0)

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 1.000. Sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac), pomoćnici: Srđan Minić (Rača), Marjan Janković (Petrovac na Mlavi).

Spartak Ždrepčeva Krv: Ostojić, Stojković, Kerkez, Radovanović (46. Ćalasan), Krefl, Pantić, Tomović, Ivanović, Glavčić (58. Krmar), Torbica, Mudrinski (79. Nikolić)

Čukarički: Petrić, P. Jovanović, Đurić, Mašović, Bogosavac, Docić, Bojić, Kajević, Zorić (78. Srnić), Obradović (88. Jovanović), Ožegović (67. Jevtić).

Utakmica između Spartak i Čukaričkog završila je pobedom gostujuće ekipe i to golom sa bele tačke koji je realizovao Darko Zorić u 52. minutu susreta.

U prvom poluvremenu nije bilo puno prilika za gol ni na jednoj strani. Čukarički je imao terensku inicijativu, ali nisu uspeli da stvore neku ozbiljniju priliku. Spartak je prvi put zapretio u 22. minutu preko Ivanovića koji je loše šutirao. Pokušao je Ivanović i desetak minuta kasnije međutim ponovo je to bio lak posao za golmana Petrića.

Drugo poluvreme počelo je sa konkretnijom igrom. Gosti su do prednosti došli u 52. minutu kada je nakon greške Kerkeza sudija pokazao na najstrožu kaznu. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Darko Zorić za 0:1. Par minuta kasnije novu odličnu priliku za Čukarički propušta Bojić. Domaći su tada krenuli ofanzivnije ka golu, vršili su stalan pritisak, ali nisu uspeli da stvore ozbiljniju priliku. Uzvratili su gosti sa dve odlične šanse. Zorić je iskosa sa desne strane u 70. minutu pogodio stativu a par minuta kasnije isti igrač odlično šutira, golman Ostojić uspeva da izbije loptu, ali samo do Jevtića čiji šut blokira neko od odbrambenih igrača Spartaka. U finišu meča Spartak je bolji rival, međutim nisu uspeli da postignu gol i poravnaju rezultat.