Novi Pazar – Spartak Ždrepčeva krv  2:4 (1:0)

Novi Pazar, Gradski stadion, gledalaca: oko 800. Sudija: Srđan Jovanović. Strelci: Rušević (17. i 37. min) za Novi Pazar, Mudrinski (41., 50. i 82. minut), Ivanović u 54. minutu za Spartak Ždrepčevu krv

Novi Pazar: Živković, Dimitrijević (81. Kunić), Tintor, Stanojević, Marić, Pajović (57. Rajabov), Mutavdžić, Čečarić (66. Kačar), Alivodić, Đoković, Rušević.

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković, Stojković, Ćalasan, Radovanović (46. Đokić), Bašanović (32. Torbica), Kovačević, Glavčić, Savković, Anđić, Ivanović (75, Kerkez), Mudrinski.

Subotičani su slavili u Novom Pazaru posle rezultatskog preokreta uprkos činjenici da su u 37. minutu gubili sa 2:0. Proslavio se Mudrinski sa tri postignuta gola koji je najzaslužniji za rezultatski preoret.

Domaćini su odlično počeli meč. Pokušao je Stanojević u 5. minutu  a desetak minuta kasnije i Alivodić nakon čijeg šuta sa oko 20 metara lopta odlazi iznad prečke. Novi Pazar je poveo u 17. minutu kada je Alivodić povukao po desnoj strani uputio centaršut pred gol Spartaka gde se najbolje snašao Rušević i matirao Mirkovića. Pazarci su prednost duplirali u 37. minutu i to ponovo preko Ruševića i na asistenciju kapitena Alivodića.

Spartak je prvi put ozbiljnije zapretio u 40. minutu preko Ivanovića koji glavom loptu šalje preko gola. Novi Pazar je tada propustio dve ozbiljne šanse. Pokušali su Đoković i Rušević no oba puta golman Mirković je odličnom reakcijom spasao mrežu. Umesto povećanja vodstva Spartak je preko Mudrinskog došao do smanjenja rezultata u 41. minutu.

Drugo poluvreme počelo je odličnom prilikom Ruševića koji je mogao da se proslavi. Međutim, proslavio  se Mudrinski koji je iskoristio loptu koju mu je prosledio Savković da poravna rezultat u 51. minutu. Od tog momenta subotičani su preuzeli igru i već u 54. minutu došli u vodstvo preko Ivanovića koji je bio vrlo snalažljiv iskorsitio je drugu priliku i savladao golaman Živkovića za totalan rezultatski preokret. Pokušali su domaći šutevima iz daljine, ali odlični golman Mirković lako je zaustavio pokušaje Novog Pazara. Konačan rezultat postavio je Mudrinski svojim het trikom i to iz kontranapada kada se sam našao ispred golmana Živkovića i rutinski ga savladao za 2:4.