Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u okviru 11. kola Ling long Superlige gostuju ekipi Partizana. Utakmica se igra u nedelju 26. septembra sa početkom od 20:15 časova.

Predstojeći meč najavio je pomoćni trener Savo Pavićevićmalo smo psihički pali posle poraza od Proletera. očekivali smo mnogo više od te utakmice. Moramo dalje, svesni su momci da nisu pokazali svoj kvalitet koji poseduju. Međutim, to je fudbal, usponi i padovi su sastavni deo igre. Očekuje nas sutra duel sa Partizanom, možda će neki drugi igrači dobiti priliku da zaigraju. Znamo sa kime igramo, radi se o moćnoj ekipi koja je trenutno prva na tabeli. Imaju veliki broj vrhunskih igrača. Uprkos tome ja verujem u naše momke i mislim da imamo materijala da se suprostavimo. Idemo da odigramo maksimalno utakmicu svih devedeset minuta, da pokušamo da iskoristimo neke mane Partizana i da izvučemo pozitivan rezultat. 

Nemanja Mihajlović, ističe da utakmice protiv velikih rivala uvek imaju neku draž više.  – Imao sam prilike u FK Rad da igram i protiv Crvene Zvezde i Partizana i to su najlepše utakmice za igranje. Znamo gde idemo i protiv koga igramo. Mislim da bi trebali da uživamo u nedeljun autakmici. Mislim da naša ekipa ima kvalitet samo kao da smo u pojedinim trenucima nešto stegnuti. Idemo da se nadigravamo sa njima i što ne možemo biti baš mi ti koji će otkinuti bod.