Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u 9. Kolu Super lige igraju protiv Čukaričkog u Beogradu u subotu 17. Septembra od 19 časova. U najavi te utakmice na Gradskom stadionu u Subotici održana je konmferencija za štampu gde je pored šefa struke Andreja Černišova prisutan bio i igrač Nemanja Glavčić.

– Očekujem tešku utakmicu. Čukarički je dobra ekipa koja je odlično igrala i prošle sezone. Navodnosu promenili trenera što je uvek dobro za ekipui a loše sada po nas, jer će s epojaviti neka nova energija u njihovoj igri. Znamo kako igrati protiv njih, sutra imamo još jedan trening pa ćemo ponovo analizirati njihovu igru kako bi se što bolje pripremili za taj duel u subotu. Dobro smo radili protekle nedelje i očekujem pobedu u Beogradu. – istakao je Andrej Černišov šef subotičana.

Nemanja Glavčić, prvotimac koji je ove sezone pojačao redve subotičana. – Očekujemo veliku borbu. Dobro smo radili protekle nedelje i daćemo svoj maksimum na terenu. Očekujem da ostvarimo povoljan rezultat.

Spartak Ždrepčeva krv ima određene kadrovske probleme, nedostajaće povređeni Jočić i Farkaš, ostali su spremni za meč uz Beogradu.