Nakon nerešenog rezultata i osvojenog boda protiv Napredka pred svojom publikom, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi gostuju na Banjici ekipi Rada. Utakmica se igra u nedelju 12. marta sa početkom od 15 časova.

Trener Andrej Černišov dao je slobodan dan momcima jer se nalaze u teškom ciklusu od tri utkmice u osam dana.  – U toku smo teškog ciklusa zbog čega smo prilagodimo naš rad. U četvrtak smo imali trening oporavka a zatim išli u saunu. Danas smo dali igračima slobodan dan u cilju da se malo odmore i što bolje pripreme za narednu utakmicu. Igramo protiv Rada koji ima dosta iskusnih igrača, ali i dobrih mladih fudbalera. Učekujemo tešku utakmicu, međutim uprkos tome idemo na pobedu kao i u svakom meču. Trebaju nam bodovi jer se borimo za plasman u plej of. Igramo bolje na strani, što pokazuju i bodovi koje smo do sada osvojili na gostujućim terenima. 

Ekipa ima i određenih kadrovskih problema. Iz tima će izostati povređeni štoperi Radovanović i Kerkez, kao i iskusni Vladimir Torbica koji ima četiri žuta kartona. Nedostajaće i ranije povređeni igrači Jočić i Anđić koji je počeo da trenira. Ipak, po rečima Černišova ekipa ima dovoljan broj kvalitetnih fudbalera koji mogu nadomestiti izostanak pojedinaca.