Nakon dvonedeljne pauze zbog obaveze reprezentacije u Ligi nacija nastavlja se takmičenje u Super ligi. Subotičani u subotu 24. novembra sa početkom od 13 časova na stadionu u Kuli dočekuju ekipu Bačke. 

Šef struke Predrag Rogan ističe važnost narednog duela  – Pred nama je još jedna izuzetno važna nas. Govorio sam u poslednjih šest kola da je za nas svaka naredna utakmica kao finale i u tom raspoloženju dočekujemo sutrašnji duel. Momci su svesni toga, dobro su radili protekle dve nedelje i sa nestrpljenjem iščekuju sutrašnji duel. Imamo određenih igračkih problema vezanih  sa povredama, ali sam uveren da oni koji istrače da će dati sve od sebe da konačno zabeleže pobedu. Osvajanjem sva tri boda iz ovog duela, osvajanje pet bodova iz proteklih izuzetno teških šest kola dobiće posebno na značaju. Spartak ne zaslužuje mesto na kojem se trenutno nalazi, nadam se da će nam sreća napokon biti naslonjena te iz ovog meča izaći kao pobednici.

Golman Miloš Ostojić očekuje pobedu – Naša priča je takva da bi nam jedna pobeda izuzetno značila u samopouzdanju i potvrdi dobrih partija u poslednjih par kola. Mislim da nas ni sreća nije pratila, ali i nju treba zaslužiti. Razmišljamo samo o pobedi i o tri boda koja su nam vrlo važna.