Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv nakon poraza u Lučanima na Gradskom stadionu u Subotici dočekuje ekipu Napretka u utakmici 32. kola Ling long Super lige. Utakmica se igra u nedelju 18. aprila sa početkom od 19:00 časova.  

Predstojeću utakmicu najavio je šef stručnog štaba Vladimir Buač – Dolazi nam ekipa Napretka koja je u poslednje vreme podigla svoju formu i igraju dobar fudbal i samim tim beleže dobre rezultate. Bez obzira na položaj na tabeli očekuje nas jako teška i neizvesna utakmica. Poraz u Lučanima je na nama ostavio ozbiljan trag. Tri igrača koji su dobili kartone nemaju pravo nastupa na sledećoj utakmicu, Srećković, Dunđerski i Tekijaški. Na tom mečiu se povredio i Shimura koji takođe  neće moći igrati. Kada na sve to dodamo i izostanak kapitena Miloševića koji već duže vreme vuče povredu i povređenog Tufegdžića jasno je da imamo ozbiljnih kadrovskih prtoblema. Međutim, to su stvari koje su nam se dešavali i u ranijem periodu i  pokatzali smo da smo uspeli da se nosimo sa time. Ubeđen sam da će momci koji budu izašli na teren dati sve od sebe, pokazati da sa pravom nose dres Spartaka i da ćemo i u tako oslabljenom sastvau osvojiti sva tri boda.       

Prvotimac Strahinja Jovanović očekuje pobedu – Dočekujemo Napredak iz Kruševca koju vodi trener sa kojim sam sarađivao i koji preferira moderan i ofanzivan fudbal isto kao i mi. Očekujem otvorenu utakmicu sa puno lepih akcija i dosta golova. Verujem da možemo da ostvarimo pobedu.