Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u poslednjem kolu dočekuju ekipu Napredka. Utakmica se igra u petak 19. juna na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 16:30 časova. 

Šef struke Vladimir Gaćinović respektuje narednog protivnika – dočekujemo ekipu koja igra dosta tvrd fudbal i koja zna da igra na rezultat. Primaju jako malo golova tako da očekujem da i sutrašnji naš duel bude čvrst. Međutim, mi gledamo samo u naše dvorište. Imamo određenih kadrovskih problema, nekoliko povređenih i rovitih igrača pa ćemo gledati da sutra izvedemo ekipu koja je zdrava i spremna da se suprostavi protivniku. Pokazali smo i u ranijim utakmicama da imamo puno dobrih igrača koji mogu da nadomeste bilo čiji izostanak. Izostaće sigurno Jočić i Vidaković zbog parnih kartona, zatim od ranije povređeni Tufegdžić i kapiten Milošević. Izvešćemo najjači mogući sastav od raspoloživih igrača koje imamo. 

Nemanja Nikolić će sutra odigrati poslednju utakmicu u Spartaka – Prvo bih želeo da se zahvalim svima u klubu, pošto će mi sutrašnja utakmica biti poslednja u dresu Spartaka, jer mi ističe pozajmica. Imao sam izuzetnu saradnju u Spartaku od svih ljudi u klubu, počevši od onih koji se brinu o terenu zatim doktora, stručnog štaba, odličnog trenera pa do Uprave kluba. Drugi put sam u ovom klubu, bio sam u ovoj ekipi i 2018 godine kada smo na iznenađenje mnogih izborili plasman u Evropu. Sutra očekujem zanimljivu utakmicu. Iako ćemo imati određenih kadrovskih problema očekujem da momci koji zaigraju zabeleže četvrtu uzastopnu pobedu. Žao mi je što je ostalo samo četiri utakmice posle prekida zbog epidemije, jer sada igramo stvarno dobro. Uskoro kreće novo prvenstvo a Spartaku želim puno sreće. Mislim da će imati veliku prednost u novoj sezoni pošto imaju odlične mlade igrače.  Iskoristio bih priliku da pozovem navijače da dođu na stadion i pruže nam podršku da sa novom pobedom i dobrom atmosferom odemo na kratku pauzu do početka novog prvenstva. 

Vladimir Gaćinović je na kraju istakao kvalitete Nemanje Nikolića –  U momentu kada sam dolazio u Spartak nisam ga poznavao. Video sam da je na transfer listi i nije mi bilo jasno kako jedan takav fudbaler može biti u toj situaciji. Video sam u čemu leži problem, radili smo i doterivali neke stvari. On ima takav fudbalski materijal u sebi da mislim da je jedan od najboljih igrača u Srbiji. Tek sada je u dokazivanju i procesu tranzicije, ima ogroman potencijal koji bi bilo šteta ne iskoristiti. Neizmerno mi je drago da sam radio sa ovakvim momkom, fudbalerom i osobom koja je omiljena u klubu.  Kad je bilo najvažnije bio je najkonkretniji i rešavao mečeve. Zahvalio bih mu se na svemu što je dao Spartaku, poželio bih mu da tako pristupa obavezama kao u poslednje vreme i ubeđen sam da će onda napraviti dobru karijeru, jer ima veliki potencijal.