Po običaju naše Omladinske škole, često se opredeljujemo za fudbalske ekskurzije, kako bi uz dobro isplaniran program, našim dečacima obezbedili sjajne utakmice i lepe uspomene.
Pored toga, cilj nam je i da se povežemo sa što više klubova i tako obezbedimo svim selekcijama naše škole dobre prijateljske utakmice koje su od fundamentalnog značaja za njihov razvoj.

Ovaj put smo sa selekcijama 2008. i 2012. godište gostovali u Banja Luci od 24. do 27. novembra. Domaćin ekskurzije bio je FK Sport tim Željezničar na čelu sa Radomirom Popovićem, koji je, na naš zahtev, organizovao pored divnog smeštaja, 5 jakih utakmica za selekciju 2012 i 4 utakmice za selekciju 2008.

Svoja fudbalska znanja naši dečaci ukrstili su sa OFK Spartak Banja Luka, sa kojima su mlađi odigrali dve utakmice, zatim Fk Sport Tim Željezničar, FK Željezničar Doboj i Fk Borac Banja Luka.
Činjenica je da u fudbalu nema lepše stvari od razmene znanja. Zagovornici smo teze da su znanje i veštine oponenata uvek dobrodošle, jer prihvatajući njihove dobre stvari i sami se razvijamo u dobrom pravcu.

Pored odličnog fudbala, naši dečaci nose i lepe uspomene na grad Banja Luku, koji se vrtoglavom brzinom razvija u jedan divan velegrad pun mogućnosti, posebno za mlade ljude i sportiste.
Nošeni lepim emocijama, pripremamo se za nova putovanja i još mnogo pravih utakmica.