Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi stigli su na Zlatibor gde će odraditi dvonedeljne pripreme pred početak nove sezone. U toku svog boravka odigraće i pet pripremnih utakmica.

Po ustaljenom običaju ekipa se pred početak nove sezone priprema na Zlatiboru gde imaju odlične uslove za rad koji su neophodni za trenažni proces. Na spisku igrača koji su na pripremama nalazi se 31 igrač, među kojima ima i omladinaca koji će dobiti priliku da se dokažu. U toku svog dvonedeljnog boravka subotičani će odigrati i pet prijateljskih utakmica od kojih prvu već sutra 26. juna protiv FK Dečić. Sledi meč protiv Radnika iz Surdulice 30. juna, zatim dva meča protiv Mladosti iz Lučana 1. i 4. jula i na kraju meč B tima protiv Mornara u sredu 7. jula.   

 Spisak igrača koji je otišao na Zlatibor:  Dujmović Filip, Dubljanić Mišo, Vukanić Đorđe, Tekijaški Nemanja, Ivančević Mihajlo, Branković Nemanja, Bogdanović Vuk, Jančić Luka, Vidović Aleksandar, Urošević Aleksa, Dunđerski David, Mažić Ognjen, Marčić Milan, Shimura Noboru, Đurasović Aleksa, Jevremović Jakša, Šćepanović Srđan, Milić Andrija, Tufegdžić Lazar, Rajović Andrija, Morris Abraham, Todoroski Andrej, Srećković Nikola, Milošević Stefan, Jovanović Strahinja, Pejčić Lazar, Stanisavljević Stefan, Furtula Nikola, Bijelović Luka, Hrstić Srđan i Šormaz Stefan.