Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi po povratku sa Zlatibora danas su nastavili sa pripremama na Gradskom stadionu u Subotici do početka prvenstva.

Po dolasku u Suboticu, šef struke Andrej Černišov analizirao je odrađene pripreme na Zlatiboru – Hvala rukovodstvu Kluba, kao i našim domaćinima na Zlatiboru koji su nam obezbedili odlične uslove za rad. Sve što smo planirali uspešno smo i obavili. Odigrali smo i više prijateljskih utakmica koje su nam koristile. Zadovoljni smo odnosom igrača prema radu, disciplini, kako na terenu, tako i van njega.

Spartak Ždrepčeva krv ima značajnih promena u igračkom kadru – Dosta fudbalera je otišlo iz Spartaka, koje smo nadomestili sa novim igračima. Sa nekima smo već potpisali ugovore, neki su još na probi, a u narednih nekoliko dana pojaviće se još nekoliko igrača koje želimo da vidimo. Hoćemo da se pojačamo još na dve pozicije i nadam se da će do početka Prvenstva ekipa biti formirana. Još tražimo igrače u sredini terena i u napadu, ali to sigurno moraju biti igrači koji su bolji od onoga što imamo u ovom trenutku.

Subotički superligaš u sredu od 18 časova igra utakmicu protiv ekipa Tomsk iz Rusije u Staroj Pazovi u kojoj će po rečima Černišova šansu dobiti igrači koji su na probi i oni koji su imali manje prilika da igraju do sada.