Nakon dvonedeljne pauze, zbog obaveza reprezentacije, nastavlja se Linglong Super liga. Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u narednom 12. kolu dočekuju ekipu Inđije u utakmici koja je na rasporedu u subotu 19. jula sa početkom od 18:00 časova. 

Utakmicu je najavio pomoćni trener Vladimir Buač Ispred nas je još jedna teška i neizvesna utakmica. Liga je dosta izjednačena osim par ekipa koje se nalaze u vrhu. Nikoga nije lako pobediti a uveren sam da nam neće biti lako ni sa ekipom Inđije. U prethodnih šest mečeva zabeležili su isto toliko poraza, međutim to definitivno nije slika njihovih igara. Mislim da su zaslužili mnogo više jer se radi o ekipi koja je kvalitetna, dobro uigrana i zna šta hoće. Poslednje što bi smeli je da ih olako shvatimo i u meč uđemo kao da smo već osvojili bodove. Nalazimo se u negativnoj seriji, vezali smo dva poraza, međutim uprkos rezultatskoj krizi nismo u krizi igre. Treba da verujemo u sebe a rezultat će sigurno doći. 

Pozvao bih publiku da doše na Gradski stadion i pruži nam podršku u meču koji će sigurno biti sadržajan, otvoren sa obe strane i verujem da ćemo izaći kao pobednici iz tog duela. 

Ispred igrača obratio se Vladan Vidaković – Ove dve nedelje smo dobro radili, ispravili smo neke greške iz prethodnog perioda. Ulazimo u meč sa Inđijom maksimlano motivisani i spremni da osvojimo sva tri boda. Dolazi nam dobro organizovana ekipa, koja iako je pružila dobre igre u prethodnom periodu, nije uspela da osvoji zaslužene bodove. Igramo pred svojim navijačima na svom terenu i ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice sva tri boda bi trebalo da ostanu u Subotici.