Nakon dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih utakmica nastavlja se Ling long Super liga. Spartak Ždrepčeva krv u 29. kolu gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa FK Čukarički. Utakmica se igra u petak 2. aprila sa početkom od 19:05 časova. 

Utakmicu je najavio pomoćni trener subotičana Savo Pavićević  Mislim da pristalice Spartaka nisu zadovoljne našim izdanjem u prethodnih par kola, sada nas očekuje utakmica u kojoj ćemo pokušati da nadoknadimo izgubljene bodove. U par utakmica nismo imali ni sportske sreće a imali smo i dosta igrača van ritma zbog povreda koji su nedostajali u važnim trenucima. Dobra stvar je što smo zbog tih uslo0va dobili neke nove mlade igrače na koje možemo ozbiljno računati.  Čukarički je ozbiljan klub sa dobrim igračima. Dobar su spoj mladosti i iskustva u kojem ima puno talenata. Dobro su selektirani i ovo je za nas jedna prava utakmica da se pokažemo koliko vredimo. I dalje smo lišeni usluga kapitena Stefana Miloševića, svi ostali su spremni. Nadamo se da sutra možemo izvući pozitivan rezultat.   

Nikola Srećković očekuje tešku utakmicu – Gostujemo na Banovom brdu ekipi Čukaričkog, koju izuzetno respektujemo. Radi se o timu koji ima odlične pojedince. Imali smo malo lošijih rezultata u poslednje vreme, ali pred nama se nalazi derbi četvrto i petoplasirane ekipe i prilika da pokažemo svoje kvalitete.  Očekujem naše dobro izdanje i pozitivan rezultat.