Nakon dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija nastavlja se Linglong Superliga. Subotičani u dobrom raspoloženju dočekuju nastavak takmičenja, u okviru 7. kola dočekuju ekipu Novog Pazara. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici u subotu 12. septembra sa početkom od 17:00 časova. 

Pomoćnik šefa stručnog štaba Vladimir Buač ističe dobar rad i atmosferu – Radujem se ovoj utakmici, jer protekli vikend bez takmičarskog naboja nije bio zanimljiv. Pauzu smo iskoristili na odličan način, imali smo adekvatan oporavak a zatim smo radili izuzetno kvalitetno kako bi nastavili tamo gde smo bili pre pauze. Po tabeli smo izraziti favoriti, međutm to je upravo zamka u koju ne smemo da upadnemo. Radi se o pritivniku koji je pobedio Partizan o koji igra sve bolje. Ipak, optimističan sam jer iza sebe imamo odigranih šest kvalitetnih utakmica gde smo pokazali visok nivo igre. Raduje me i kivalitetan rad na treninzima uz odlično atmosferu u ekipi. Iako smo najmlađa ekipa, momci deluju izuzetno zrelo. Jako smo ambiciozni i gladni dobrog rezultata. Nažalost, ne možemo da računamo na Denkovića, Ivančevića i Brankovića dok su ostali spremni za sutrašnji meč.

Prvotimac Lazar Tufegdžić nalazi se u odličnoj formi, prikazuje sve bolje igre i sa velikim nestrpljenjem očekuje sutrašnju utakmicu – Obe ekipe će biti motivisane da se pokažu u što boljem svetlu posle pauze koja je iza nas. Očekujem tešku utakmicu, protivnik je imao dovoljno vremena da se pripremi i da analizira našu igru, ali sa druge strane uveren sam u naš kvalitet i želju da potvrdimo ulogu favorita. Odlično smo radili i očekujem da nastavimo sa dobrim igrama.