Završena je prvenstvena pauza zbog obaveza reprezentacije i predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u Super ligi. Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi pred svojom publikom dočekuju ekipu Voždovca u meču 16. kola. Utakmica se igra u subotu 19. novembra na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 13:30h a uz dogovor sa JKP Stadion ulaz će za sve posetioce biti besplatan.

Po mišljenju trenera Andreja Černišova, dodatni problem za predstojeći duel je promena trenera u ekipi Voždovca – ova utakmica se razlikuje od ostalih u tome što je naš protivnik promenio trenera. To je uvek opasnost za protivničku ekipu. Ovaj put smo mi u toj ulozi pošto će igrači Voždovca imati dodatni motiv da se dokažu pred  svojim novim trenerom. Dolaskom novog trenera sigurno će biti promene u igračkom i taktičkom nastupu Voždovca. Bila je pauza i neznamo u kojoj će formaciji igrati protiv nas  što nam predstavlja dodatnu otežavajuću okolnost. 

Subotičani su pauzu iskoristili da se rehabilituju i što bolje pripreme za nastavak sezone. – Nakon utakmice protiv Mladosti dali smo igračima tri dana slobodno da se malo odmore a nakon toga smo napravili jedan mikro ciklus koji smo okončali prijateljskom utakmicom protiv Vojvodine. U ovom periodu prvi put smo se bili susreli sa ovakvom situacijom. Neki igrači su bili pozvani u razne reprezentativne selekcije dok su neki radili po individualnom programu zbog povreda. Od ponedeljka smo radili svi zajedno, kako bi svi bili jednako spremni za predstojeću utakmicu.