Poslednji dan prelaznog roka u Srbiji u naš klub se vratio 28-godišnji napadač Nemanja Nikolić.
Rođeni Kraljevčanin je srpski fudbal napustio pre nešto manje od godinu dana, kada je u transferu napustio Partizan i potpisao ugovor sa Al Raedom iz Saudijske Arabije. Usred sezone je iznenada ostao bez angažmana, ali mu nije trebalo dugo da pronađe novi, pa se krajem marta otisnuo put Kazahstana. Zaigrao je za Tobol, ali je od kraja jula ponovo slobodan igrač.

Nikolić je u seniorski fudbal zakoračio kao fudbaler kraljevačkog Metalca, da bi se 2011. godine preselio u redove crnogorskog prvoligaša Grblja. Posle jedne odigrane sezone napravio je jednogodišnju pauzu, posle koje je završio na probi u ekipi Rostova. Uspešno ju je prošao i potpisao trogodišnju saradnju sa ruskom ekipom.

 Ipak, po isteku saradnje napustio je Rostov i karijeru nastavio u Kazahstanu. Nije imao sreće. Na prvom treningu je potvrdio Ahilovu tetivu i posle šest meseci klub je raskinuo saradnju.
Konačno se vratio u Srbiju i potpisao za plavo-bele, gde je krenuo njegov uspon. Odličnim igrama privukao je i pažnju Partizana. U prvoj sezoni je na 36 nastupa zabeležio osam pogodaka i 10 asistencija, a sa crno-belima je osvojio Kup Srbije.

Usledila je pozajmica, preselio se u Vojvodinu, ali se zadržao samo polusezonu. U januaru 2020. godine se vratio u Spartak. Sa 13 golova i četiri asistencije na 18 nastupa u Subotici skrenuo je pažnju iz Saudijske Arabije i obezbedio novi inostrani angažman. U dresu Al Raeda je odigrao 15 utakmica i postigao tri pogotka, dok je u Kazahstanu upisao 18 nastupa, uz osam pogodaka i četiri asistencije.