Nemanja Obradović (1989 god) napustio je redove FK Spartak Ždrepčeva krv, karijeru nastavlja u Mađarskoj u fudbalskom klubu Kišvarad sa kojima je potpisao jednogodišnji ugovor.

Obradović je u Spartak došao iz FK Honka iz Finske pre godinu i po dana i za to vreme odigrao 44 utakmice i postigao 12 golova. U prvom delu tekuće sezone Obradović je imao 17 nastupa u dresu Spartak Ždrepčeve krvi uz 6 postignutih golova. Karijeru je započeo u  FK Rad odakle je prešao u Pobedu iz Prilepa. Nakon toga nosio je dres Drine iz Zvornika, Rada, Srema, Proletera i Voždovca. Fudbalski put ga je zatim odveo u Grčku gde je 2015 godine potpisao za AOK Kerkiru. Promenuo je još dva kluba u Grčkoj te se 2017 godine vratio u Srbiju i zaigrao za Čukarički. Karijeru ponovo nastavlja u inostranstvu, prvo u Ukrajini zatim u finksoj Honki odakle je i došao u Spartak.    

Ekipa Kišvarada je polusezonu završila na sedmoj poziciji mađarskog prvenstva i sa velikim ambicijama ulaze u nastavak sezone. Obradović je veoma zadovoljan ponudom koju je dobio a uz razumevanje čelnika Spartaka transfer se i realizovao.  – Ponudu koju sam dobio rado sam prihvatio, a ljudi iz uprave subotičkog superligaša su me razumeli i dali mi odrešene ruke posle godinu i po dana uspešne saradnje. Rastali smo se na prijateljski način. Zahvalan sam na svemu. Uslovima koje sam dobio u novom klubu sam prezadovoljan, a plan je da se osigura opstanak, ali i uradi nešto više ukoliko se ukaže prilika. Iako su na sredini tabele okončali prvi deo, cilj je da se pokušamo plasirati među vodeće timove, pa izboriti i međunarodnu scenu. Pripreme su već počele, a uskoro se selimo u Egipat gde ćemo nastaviti s radom da što spremnije dočekamo nastavak prvenstva.