Spartak – Metalac 1:1 (1:1)

Stadion: Švajcarija. Gledalaca oko 50. Sudija: Sepi Nemanja. Strelci: Brkić 0:1 (Metalac), Leković 1:1 (Spartak)

Spartak: Mirković, Tomović, Leković, Ljubenović, Dabić, Plavšić, Fedin, Banjac, Matić, Ćalasan i Georgijević.  Igrali još: Janošević, Sili, Manojlović, Žerađanin, Ilić, Milošević i Spremo.

U poslednjoj utakmici na pripremama na Zlatiboru, fudbaleri Spartaka su remizirali sa Metalcem u utakmici u kojoj su oba rival apostigla po jedan gol u finišu prvog poluvremena.

Subotičani su i ovu utakmicu odigrali sa kombinovanim sastavom u kojem su dominirali mladi igrači. Iako su se pridružili prvom timu osvajači zlatne svetske medalje Ilić i Milošević još su na poštedi kod šefa struke i nisu bili u kombinaciji za ovaj susret. Zaigrao je oporavljeni Plavšić koji se istakao kod izjednačujućeg gola.

Metalac je bio nešto agilniji u prvom poluvremenu. Poveli su u 41. minutu iz slobodnog udarca golom Brkića. Međutim, nije se dugo čekalo na izjednačenje. Plavšić se oslobodio svog čuvara, uposlio Georgijevića koji je uputio kratak centaršut po zemlji pred gol protivnika gde je natrčao Leković i loptu smestio u desnji donji ugao.

U nastavku susreta dosta izmena na obe strane. Igra se preselila na sredinu terena sa blagom terenskom inicijativom Spartaka. Nije bilo nekih posebnih prilika za gol ni sa jedne strane tako da je meč okončan bez pobednika.

Fudbaleri Spartaka su ovom utakmicom okončali dvonedeljne pripreme na Zlatiboru.