Spartak Ždrepčeva krv – TSC 1:1 (0:1)

Gradski stadion u Subotici. Gledalaca: oko 100. Sudija: Novak Simović. Strelci 0:1 Rovčanin (24. min), 1:1 Šormaz (55. min)

FK Spartak Ždrepčeva krv: Lučić I., Tekijaški, Milošević, Otašević, Kerkez, Marčić, Glavčić, Mlafdenović, Denković, Šormaz, Obradović. Igrali još: Dubljanić, Dokić, Đorđević, Milićević, Rakić, Dunđerski, Vukčević, Tripković, Milić, Damjanović, Radovanović, Jović, Vidaković, Pavlović, Lučić M.  

FK TSC: Filipović, Branković, Antonić, Varga, Grabež, Tumbasović, Milićević, Arsenijević, Rovčanin, Lukić, Silađi. Igrali još: Jorgić, Skopljak, Ponjević, Šinković, Pinter, Galić, Mitrović, Balint, Batori i Kudrić.  

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odigrali su prvu pripremnu utakmicu pred početak nove sezone sa ekipom TSC, novim superligašem. 

Utakmica je odigrana po izuzetno toplom vremenu i završena bez pobednika. Treneri su imali prilike da se uvere u formu pojedinih igrača i da pruže priliku mnogim fudbalerima da se nametnu. 

Poveli su gosti iz Bačke Topole i brze akcije koju je u solo prodoru završio spretni Rovčanin u 24. minutu. Loptu je dobio na svojoj polovini i u brzom trku se probio po levoj strani, prevario je Kerkeza u šesnaestercu i rutinski sa sedam metara savladao golmana Spartaka. Uzvratio je Spartak preko Lazića, ali golman TSC je bio na mestu. Usledilo je nekoliko prilika ekipe iz Bačke Topole TSC, ali bez ozbiljnog šuta na gol. 

Subotičani su poravnali rezultat u 55. minutu Milić je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, loptu poslao pred gola TSC gde je najsnalažljiviji bio mladi napadač Šormaz koji je glavom sproveo u protivničku mrežu za konačnih 1:1.