Klub je u sredu 22. maja imao niz aktivnosti. Održana je Izborna Skupština na kojoj je jednoglasnom odlukom 26 delegata za novog predsednika na mandat od četiri godine izabran dosadašnji potpredsednik Nikola Simović, dok će Dragan Simović biti počasni predsednik. 

Nikola Simović je istakao da će mu prioritet biti unapređenje Omladinske škole – Izdvojio bih kao jedan od prioriteta razvoj Omladinske škole Potrudićemo se da je podignemo na viši nivo, da Spartak u budućnosti crpi puno više igrača iz sopstvene škole koji će moći da zaigraju u prvom timu i kasnije ostvare transfer u veće klubove.  

Novoizabrani počasni predsednik Dragan Simović zadovoljan je stanjem u klubu – Bilo je proteklih godina uspona i padova, muka i finansijskih, kadrovskih i organizacionih, jer je na početku za mene sve bilo novo i neizvesno. Kako su godine prolazile klub je bivao sve stabilniji i novom predsedniku sada ostavljamo zdravu sredinu, organizaciono, kadrovski i finansijski jak klub. Imaju dobru osnovu da se nastavi u istom pravcu. 

Spartak je proteklih deset godina član Super lige, a dva puta su uspeli i da zaigraju na međunarodnoj sceni. Posebno je bio uspešan prošlogodišnji rezultat kada su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope iz daljeg takmičenja eliminisali prašku Spartu. U stalnom porastu je i broj dece u školi fudbala a sve češći su i pozivi mladim fudbalerima u reprezentaciju Srbije. Novi predsednik i Uprava kluba pokušaće da nastave put koji im je zarctala dosadašnja uprava i da pokušaju da naprave stepenik više. Posebno raduje činjenica da će Spartak imati sređenu infrastrukturu zahvaljujući Gradskoj vlasti, Pokrajinskom sekretarijatu i Vladi republike Srbije.  Nakon montaže reflektora, obnovljene atletske staze i potpuno renovirane travnate površine za par meseci počinju dugo očekivani radovi na izgradnji novih tribina i svih pratećih sadržaja. Biće to stadion koji će ispunjavati Euro 4 normu i samim tim će biti spreman za odigravanje zvaničnih međunarodnih utakmica.