Zemun – Spartak Ždrepčeva krv 0:2 (0:0)

Gradski stadion u Gornjoj varoši Gledalaca: oko 400. Sudija: Petar Piper. Strelci: 0:1 Denković (70.), 0:2 Denković (73.)

Zemun: Milošević, Mladenović, Azemović, Savić, Vučić, Đalović, Tošeski (57. Nešović), Sinđić (71. Kukuličić), Ilić, Tomić, Mrkaić (77. Vidić)

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Tekijaški, Kerkez, Otašević, Milošević (66. Vukčević), Glavčić, Mladenović (65. Dunđerski), Denković, Tufegdžić (87. Đorđević), Marčić, Đenić. 

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi nastavili su uspešan niz i izvojevali petu uzastopnu pobedu. Sa dva gola Denkovića u samo tri minuta savladali su Zemun u 29. kolu Super lige. Ovo je po prvi put u istoriji da je FK Spartak nanizao pet uzastopnih pobeda u Super ligi.    

Prvih dvadeset minuta igralo se uglavnom na polovini terena između dva šesnaesterca. Prvi je zapretio Spartak iz slolobodnog udarca koji je izveo Glavčić i loptu poslao pred gol Zemuna, međutim odličan ubačaj niko od saigrača nije iskoristio. Uzvratili su domaći preko Ilića čiji šut završava u rukama golmana Ostojića. Zemun je imao odličnu priliku u 35. minutu, Mrkaić se našao u solo akciju loptu poslao pored golmana Ostojića, ali i pored gola subotičana. 

Puno više uzbuđenja bilo je u nastavku sureta. U kratkom periodu početkom drugog poluvremena Zemun je propustio par ozbiljnih prilika za vodstvo. U 50. minutu i najbolja prilika za domaće, nakon šuta Ilića lopta je došla do Vučića koji je mogao da bira u koji deo gola da pošalje loptu, ali je bio neprecizan i njegov šut završava tik pored stative u gol autu. Pet minuta kasnije Ilić je izveo odličan slobodan udarac i proslavio Ostojića koji je paradom sačuvao svoju mrežu. Inicijativu domaćina Spartak je prekinuo na najbolji način, golom Denkovića u 70. minutu odličnim šutem po zemlji. Samo tri minuta kasnije novi gol za Spartak i ponovo u glavnoj ulozi Denković, iskoristio je grešku u odbrani domaćih i loptu poslao u mrežu za konačnih 0:2.