Predsednik kluba Nikola Simović predstavio je novu skauting službu koju sačinjavaju Vladimir Torbica i Dejan Stanojev

-Proteklih meseci smo težili ka tome da podignemo razne segmente u klubu na viši nivo. Nakon postavljanja Nebojše Vučkovića ne čelo omladinske škole i nakon potpisivanja ugovora o saradnji sa medicinskim, obrazovnim i sportskim ustanovama i institucijama u Srbiji. Na red je došao i skauting kluba koji do sada nije bio na nekom željenom nivou. Tim povodom smo se odlučili da za direktora postavimo bivšeg kapitena Vladimira Torbicu a za njegovu „desnu“ ruku i prvog skauta Dejana Stanojeva. Siguran sam da će nova skauting služba funkcionisati puno bolje i da ćemo preko njih uspeti dovesti veći broj talentovanih fudbalera iz cele Srbije i siguran sam da će ovo doprineti da u omladinskoj školi pored kvalitetnog rada imamo i kvalitetne igrače.

Vladimir Torbica je izrazio svoje zadovoljstvo što nastavlja saradnju sa FK Spartak  – Bilo je očekivano da ostanem u klubu gde sam proveo dugi niz godina kao igrač. Imali smo neke dogovore i ranije, ali sada smo se dogovorili oko mog angažovanja u klubu i ja sam sa novom pozicijom prezadovoljan. Želimo da Spartak podignemo na još viši nivo i mislim da smo na dobrom putu. Zahvalio bih se mom klubu koji mi je ukazao poverenje n aovoj odgovornoj funkciji. 

Dosadašnji sportski direktor FK Bečej, Dejan Stanojev pojačao je skauting službu kluba –  Došao sam u klub koji je u poslednje tri godine najbolji u Vojvodini što su pokazali odličnim rezultatima, igranjem u Evropi i prodajom velikog broja igrača jakim klubovima. Drago mi je da ću sarađivati a legendom Spartaka, Vladimirom Torbicom kao i sa sportskim direktorom Ljubišom Dunđerskim. Mislim da ćemo Spartak podići na viši nivo što će pokazati i rezultati.