Mačva – Spartak Ždrepčeva krv 0:0

Šabac, Gledalaca: oko 1.000. Sudija Piper Peter. Crveni karton: Igor Ristivojević u 60.min.

Mačva: Puletić, Pejović, Tošić, Ivić, Jovanović, Gigić, Gavrić, Ristivojević, Gemović (64. Marić), Lazarević (51. Obrovac) i Milosavljević (73. Marković) 

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Ćalasan, Šimura, Kerkez, Milošević (81. Howells), Glavčić, Denković, Dunđerski, Vukčević, Obradović (65. Đenić), Čečarić

Fudbaleri Spartaka vraćaju se sa osvojenim bodom iz Šapca u utakmici u kojoj je svakoj ekipi pripalo po jedno poluvreme. Mačva je bila konkretnija i agresivnija u prvom dok je nastavak utakmice pripao Spartaku . 

Domaćini su odlično otvorili utakmicu, imali su veći posed lopte i stvarali prilike. Dobre šanse da postignu gol imali su Gavrić. Milosavljević i Gigić. Svoju priliku imao je i Spartak a najbliži vodstvo subotičani su bili iz akcije koju je imao Shimura, međutim nije iskoristio kiks domaćin apa se na poluvreme otišlo bez golova.  

U nastavku susreta Mačva je od 60. minuta igrala sa igračem manje pošto je sudija Petar Piper isključio štopera Igora Ristivojevića.  Subotičani su tada preuzeli inicijativu i stvorili par prilika za postizanje gola. Najrealnije su bile šanse Đenića i u finišu meča Hovelsa, međutim mreže su do karaj susreta mirovale. Sledi dvonedeljna pauza nakon koje Spartak Ždrepčeva krv u 17. kolu dočekuje ekipu Bačke.