Spartak – Mladost (Carev Dvor) 0:0

Teren SC „Biljanini izvori“. Gledalaca 50. Sudija: Marjan Eckoski (Ohrid).

SPARTAK: Mirković, Radojević, Ćalasan, Tomović, Banjac, Jondić, Jokić, Makarić, Mrkela, Ilić, Đokić. Igrali su još: Spremo, Zlatković, Manojlović, Fedin, Janošević.

MLADOST: Apostolovski, Simjanovski, Grozdanovski, Trpeski, Đoreski, Dalčeski, Dimoski, A. Hani, Kalanoski, Lazić, Stevanović. Igrali su još: Šakiri, Ladeira, Kaminata, V. Hani, Nađaku, Celeski, Bakračeski, Vasiljoš, Musa.

Spartak polako privodi kraju pripreme u Ohridu, a u četvrtoj proveri na terenu SC „Biljanini izvori“ ostvaren je još jedan remi. Posle 0:0 sa Javorom i Radnikom iz Surdulice, isti rezultat bio je i na utakmici protiv Mladosti iz Carevog Dvora.
Na teškom terenu kraj Ohridskog jezera viđena je borbena utakmica, ali zanimljiva tek na momente. U prvom poluvremenu Spartak je dominirao, ali bez izrazitih prilika. U nastavku Makedonci su krenuli ofanzivnije i stvorili par odličnih šansi, pa je Janošević imao više posla. On je u 47. i 52. minutu pravovremenim intervencijama sačuvao svoju mrežu, posle dva udarca iz daljine igrača Mladosti. Subotičani su izdržali sve atake ekipe sa juga Makedonije, a pred kraj meča su bili blizu pobede. Najbolju priliku imao je Jokić u 87. minutu kada je njegov šut sa desetak metara krajnjim naporom u korner izbacio golman Apostolovski. Spartaku je do kraja priprema ostala još jedna utakmica, protiv Mladosti iz Lučana u četvrtak 11. februara.