Fk Spartak Ždrepčeva krv danas je promovisao dva nova mlada igrača iz omladinskog pogona koji su potpisali stipendijske ugovore. Reč je o Igoru Antoniću i Bojanu Bjelobrku koji su standardni prvotimci omladinsk ekipe i kucaju na vrata prvog tima.

Igrače je predstavio Ivica Francišković, koordinator mlađih selekcija u FK Spartak. – Nastavljamo trend da predstavljamo igrače iz omladinske škole koji su potpisali stipendijske ugovore. Danas su to Igor Antonić, napadać i Bojan Bjelobrk, odbrambeni igrač po potrebi i vezni. Obojica su 1998. godište, i bez obzira što im ističe omladinski staž, klub je u njima prepoznao talenat koji bi oni trebalo da pokažu. Videćemo gde će to biti  da li u prvom timu, na pozajmici ili možda u novoformiranom  „B“ timu. Sa ostalim stipendistima u narednim godinama treba da predstavljaju okosnicu Prvog tima Spartaka.  Klub je prepoznao da najveće bogatstvo dolazi iz svojih redova iz mlađih kategorija. Na nama je da ih prepoznamo i da ih što bezbolinije iz juniorske prevedemo u seniorsku konkurenciju i pružimo im šansu da pokažu koliko vrede.

Igor Antonić je pre četiri godine došao iz FK Radnički iz Sombora – Očekujem da debitujem uskoro i za prvi tim. Izuzetan je bio rad u Omladinskoj školi i zahvaljujući tome sam napredovao u svojoj karijeri. Nastupao sam na prijateljskoj utakmicin za prvi tim kao i za „B“ tim, međutim želja mi je da što pre zaigram za A tim na nekoj zvaničnoj utakmici.

Bojan Bjelobrk je kapiten omladinske ekipe koji je došao iz Nove Pazove – Igram na poziciji štopera a u klub sam došao pre tri godine.  Zadovoljni smo dosadašnjim igrama u omladinskoj ligi Srbije, držimo sredinu tabele sa našim najboljim ekipama. Zabeležio sam nastup za B tim, ali još uvek željno iščekujem nastup za prvi tim Spartaka.