Fudbaleri Spartaka u 23. kolu Super lige ponovo gostuju. Subotičani će u subotu 23. februara od 14 časova snage odmeriti sa Napredkom u Kruševcu. 

Predrag Rogan sa nestrpljenem iščekuje sutrašnju utakmicu–  Svesni smo težine zadatka, igramo protiv jednog renomiranog protivnika koji sa klupe predvodi trenerski velikan, Milorad Kosanović. Fudbal pruža mogućnost da se uvek dokažete, pokažete ili iskupite, kao što je u našem slučaju, za prošlonedeljni poraz. Rekao sam momcima na prvom treningu ove nedelje da jedva čekam subotnju utakmicu da pokažu da daleko više mogu od onoga što su pokazali u Surdulici. Želim da pokažu svoj potencijal i da ga pretvore u bodove. Znamo da je Napredak, kao i mi, pretrpeo određene igračke promene i da se i oni kao i mi tražimo što se tiče igre. Mislim da smo na dobrom putu i da ćemo to pokazati u sutrašnjoj utakmici. 

Fudbaler Glavčić Nemanja ističe da ekipa dobrim rezultatom želi da se iskupi za prošlonedeljni poraz i slabu igru.   –   Očekuje nas težak meč, ekipa Napretka je nezasluženo pretrpela ubedljiv poraz u prvom kolu po svemu prikazanom na terenu. Iskoristili smo prethodnu nedelju da se dobro pripremimo i da ispravimo određene greške. Mislim da je vreme da dokažemo da mi stvarno vredimo. Svesni smo svojih grešaka od prošle nedelje i želimo to što pre da zaboravimo jednim dobrim rezultatom. 

U redovima Spartaka nedostajaće Jočić i Cucin koji će biti duže van stroja.