Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u okviru 29. kola Mozart Bet Super lige dočekuju ekipu Crvene Zvezde. Utakmica se igra u sredu 05. aprila na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 18:45 časova. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Milan Milanović Očekuje nas utakmica sa Crvenom Zvezdom koja je prva na tabeli. Naš zadatak je da se  izborimo za bodove koji su nam preko potrebni u borbi za opstanak. Igrači su svi spremni i raspoloženi a posebna motivacija nije potrebna kada se igra sa Crvenom Zvezdom. Ubeđen sam da će svi dati svoj maksimum da ćemo pružiti dobru igru i meč završiti sa dobrim rezultatom. Biće ovo praznik fudbala koji će se odigrati pred puno gledalaca. 

Prvotimac Nikola Srećković ističe kvalitete protivnika – Dolazi nam najbolja ekipa u državi. Mi smo u situaciji kada ne možemo da biramo protivnike moramo učiniti sve da ostvarimo pozitivan rezultat i nadam se da će tako i biti. Svaka utakmica protiv Zvezde i Partizana je bila zanimljiva nadam se da će tako biti i sutra. 

Ulaznice se na dan utakmice mogu kupiti u prostorijama JKP Stadiona u Halis portova ulica Sepa Ferenca 3 od 07 do 12:00 časova ili na ulazu na Gradski staduion od 16:00 časova. 

Cene ulaznica su:

  • 450,00 Zapad
  • 400,00 istok i jug
  • 250,00 sever