Fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi u trećem kolu Super lige očekuje teško gostovanje u Novom Sadu, gde će snage odmeriti sa ekipom Vojvodine. Subotičani su u prva dva kola ispunili očekivanja osvajanjem četiri boda i sa puno samopuzdanja putuju na megdan renomiranom protivniku. Utakmica se igra u nedelju 24. jula sa početkom od 21:00h.

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Slavko Petrović – Očekuje nas interesantan Vojvođanski derbi ekipa koje zauzimaju drugo i peto mesto na tabeli. Vojvodina je u ovom prelaznom roku dobro odradila domaći zadatak, pojačali su ekipu tamo gde je „škripalo“.  Po igrama koje su pokazali u ova dva kola vidi se da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi, osvojili su maksimalnih 6 bodova bez primljenog gola. Respektujemo Vojvodinu kao i sve klubove u Super ligi, nemamo straha i pokušaćemo da što duže držimo utakmicu u neizvesnosti i ako nam se ukaže prilika i da napravimo neko iznenađenje. Nemamo kadrovskih problema, jedini je povređen Stajković koji neće biti u sastavu. 

Iskusni Marko Obradović pojačao je redove subotičana ove sezone – Očekuje nas zahtevna utakmica sa kvalitetnim protivnikom. Imamo iza nas seriju pozitivnih rezultata i spremno dočekujemo vojvođanski derbi. Jako smo dobro radili i na priprema kao i protekle nedelje te u Novi Sad idemo sa jednom pozitivnom atmosferom i nadam se dobrom rezultatu.