Spartak Ždrepčeva krv – Akademija Pandev 1:2

Strelci: 1:0 Gojkov (30. min), 1:1 Krstovski (74. min), 1:2 Eminik (82. min)

Spartak Ždrepčeva krv: Dujmović, Milutinović, Ivančević, Vidović, Urošević, Milić, Andre, Jovanović, Gojkov, Šormaz, Baić. Igrali još:  Dokić, Milanović, Vujanović, Hrstić

Akademija Pandev: Čubraković, Jovanov, Kostov, Granchov, Cikarski, Tomovski, Stoilov, Tanušev, Milovanović, Mujeci, Doriev. Igrali još: Dimov, Iliev, Vigorov, Melkov, Velinovski, Pandev, Krstovski, Eminike, Nikolov.

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi odigrali su i treću kontrolnu utakmicu, četvrtog dana boravka u Antaliji na dvonedeljnim pripremama. Subotičani su protiv trećeplasirane ekipe iz makedonskog prvenstva nastupili u kombinovanom sastavu sa pretežno mlađim igračima koji treba da se nametnu šefu struke. 

Poveo je Spartak u 30. minutu golom Gojkova, da bi u drugom poluvremenu Akademija Pandev došla do rezultatskog preokreta. Krtsovski je poravnao na 1:1 da bi konačnu pobednu Makedoncima doneo Eminik osam minuta pre kraja utakmice. 

Uprkos porazu stručni štab je izuzetno zadovoljan prikazanom igrom mladih igrača što je potvrdio i pomoćni trener Vladimir Buač – Odigrali smo izuzetno kvalitetnu utakmicu protiv Akademije Pandev i mislim da je u ovom slučaju bolja ekipa izgubila. Protivnik je bio izuzetno kvalitetan što govori i podatak da su trećeplasirani u makedonskom prvenstvu. Mi smo nastupili sa mladom ekipom od kojih većina još može da igra i za omladinsku ligu Srbije. Naši momci su pokazali da je pred njima svetla budućnost. Akademija Pandev je odigrala meč sa dve postave u 60. minutu su ubacili 11 novih igrača, dok asmo mi samo tri igrača promenili na poluvremenu. Za ovu fazu priprema ekmipa  je prikazala igru iznad svakog očekivanja. Rezultat je uvek bitan, ali u ovom trenutku je za nas bitnije da se momci uigraju i da vidimo ko može da pomogne prvoj ekipi.