U sredu je u Vinskom dvoru održan sastanak rukovodećih ljudi Škole fudbala Spartaka. Sastanak je vodio direktor škole Stevan Mojsilović, a u izuzetno zanimljivoj diskusiji učestvovali su gotovo svi treneri spartakove škole. Glavni cilj radnog sastanka je bio unapređenje rada, rad na efikasnosti i efektivnosti treninga, a akcenat je bio na individualnom radu sa najtalentovanijima.

Mojsilović, je odlično pripremio video materijal i slajdove, a treneri su svaki ponaosob komentarisali rad svojih selekcija, ciljeve koje su postavili ispred sebe, ali i neke anomalije koje se moraju otkloniti da bi Škola funkcionisala bolje. Svi su se složili da je osnovni cilj škole oblikovanje i pravljenje igrača za Prvi tim Spartaka.

Po završetku sastanka, treneri su kako dolikuje timu večerali zajedno, uz želju pojedinih da se taj timski duh prenese i na utakmice, da kolege shodno svom slobodnom vremenu dođu na utakmice i drugih selekcija Spartakove škole a ne samo one koje oni vode, i da se kroz zajedničku diskusiju nakon utakmice analizira igra, taktika ali i sama utakmica. Zaista puno zanimljivoga se moglo čuti na sastanku, iskreno se nadamo da će bar deo toga biti implementiran u što skorijem periodu. Nakon kratke večere, usledio je drugi radni deo, ogledni trening najtalentovanijih Omladinaca i Kadeta. Trening je održan u Sportskoj hali, a FK Spartak koristi priliku da se zahvali rukovodstvu JKP Stadion na ustupljenom terminu.

hala - trening