Voždovac – Spartak Ždrepčeva krv 0:0

Beograd, Stadion FK Voždovac. Gledalaca: oko 500. Sudija: Piper Petar. Crveni Karton: Marko Bašanović (71. min).

Voždovac: Milošević Marko, Mihajlov Miloš, Sinđić Uroš, Ivković Saša, Ćirković Nikola, Radović Slaviša (88. Stuparević), Pavlović Miloš, Zec Đuro (61. Petrović), Stojanović Jovan, Dražić Stefan, Georgijević Dejan (69. Srećković).

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković Nikola, Farkaš Danijel, Ćalasan Nemanja, Radovanović Aleksandar, Bašanović Nemanja, Jočić Branislav, Glavčić Nemanja (46. Ajuru), Torbica Vladimir (74. Anđić), Mrkela Andrej (70. Milić), Ivanović Đorđe, Mudrinski Ognjen.

Fudbaleri Spartaka uspeli su protiv Voždovca da osvoje bod u debiju nove sezone. Subotičani su zadovoljni osvojenim bodom, pogotovo što su poslednjih dvadesetak minuta igrali sa igračem manje nakon isključenja Bačanovića koji je zaradio drugi žuti karton.

Prvu ozbiljniju priliku domaćin je imao u 9. minutu Ćirković je uposlio Zeca koji je krenuo ka golu Spartaka, ali je Mirković pravovremenim istrčavanjem do granice kaznenog prostora osujetio napadača Voždovca. Dva minuta kasnije pokušao je Georgijević iskosa, ali je ponovo odlični golman subotičana sačuvao svoj gol i stvorio priliku za brzi kontranapad koji je završio Mudrisnki i istakao golmana Voždovca.

Spartak je zapretio u drugom poluvremenu. Ivanović je sa desetak metara uputio odličan udarac, no lopta je otišla tik uz stativu u gol aut.  Usledila je terenska inicijativa domaćina, ali bez pravih prilika za gol. Od 72. minuta Spartak je ostao sa igračem manje pošto je Bašanović dobio drugi žuti karton što je automatski značilo put u svlačionicu. Pokušali su fudbaleri Voždovca da krunišu igrački višak, no odbrana Spartaka sa odličnim golmanom Mirkovićem uspešno je sačuvala rezultat.