Voždovac – Spartak Ždrepčeva krv 1:1 (1:0)

Stadion FK Voždovac u Beogradu. Sudija: Mitić Milan. Strelci:  1:0 Pantović (34.), 1:1 Todoroski (66.)

Voždovac: Krunić, Damjanović, Milović, Lasickas, Mijailović, Pantović, Purtić (67. Milojević), Đurišić (67. Stanisavljević), Ćirković (75. Milosavljević), Ivezić, Hajdin (87. Keita)

Spartak Ždrepčeva krv: Dubljanić, Shimura, Bogićević, Đurasović (74. Tošeski), Srećković, Milošević, Vidaković (55. Todoroski), Ostojić, Šćepanović (55. Nikolić), Tufegdžić, Bijelović. 

Fudbaleri Spartaka osvojili su bod na gostovanju u Voždovcu. Poveli su domaćini golom Pantovića u prvom poluvremenu da bi u nastavku susreta Todoroski doneo izjednačenje i osvajanje jednog boda.  

Domaćini su zapretili u 14. minutu kada je Hajdin uputio oštar šut sa 30 metara. Spartak je odgovorio sedam minuta kasnije kada su imali splobodan udarac međutim lopta završava u živom zidu.  Usledile su prilike Voždovca, zapretili su preko Pantovića, ali u oba navrata je golman Dubljanić bio uspešniji. Poveli su domaćini u 33. minutu iz akcije koji je započeo Mijailović uposlio je Ćirkovića a zatim je lopta došla do Pantovića koji dovodi svoj tim u vodstvo za 1:0.

Spartak je zaigrao ofanzivnije u nastavku utakmice. Imali su Subotičani odličnu šansu u 62. minutu, međutim golman Voždovca je bio na visini zadatka. Spartak je poravnao u 66. minutu nakon što se stvorila gužva pred golom domaćina, najsnalažljiviji je bio Todoroski koji loptu šalje u mrežu za 1:1. Pokušali su domaćini da uzvrate, međutim odbrana Spartaka uspešno je odolela pritisku i na kraju se ekipa vratili sa važnim osvojenim bodom u Suboticu.