Borac – Spartak 0:0

Čačak, Sudija: Milan Jeremić.

Borac: Bajić, Obradović, Krtsić, Maslac, Drašković, Balabanović, Todorović, Petrazi (73. Milojević), Sotirović (62. Bangura), Jovanović (90. Marčić), Vujaklija.

Spartak: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević, Tumbasović, Jočić (77. Jondić), Šljivić, Torbica, Mrkela (47. Ivanović), Milić (32. Mudrinski).

Fudbaleri Spartaka osvojili su bod u Čačku i time nastavili niz dobrih rezultata u ovoj godini.  Utakmica je odigrana po blatnajvom terenu koji je bio težak za igru zbog obilnih padavina.

Prvu priliku na utakmici imao je kapiten Subotičana, Vladimir Torbica koji je u 2. minutu oprobao svoj šut. Uzvratio je Borac preko Sotirovića u sledećen napadu. Pokazali su igrači veliku želju za igrom, no težak teren dosta je kvario igru oba rivala. Pokušao je Torbica u 20. minutu da iznenadi protivničkog golmana, ali lopta odlazi preko gola. Napadi domaćih uglavnom su se kretali preko Sotirovića, međutim odbrana Spartaka je bila na visini zadatka.

Početkom drugog poluvremena šansu za domaće imao je Vujaklija a zatim makazicama i Sotirović no rezultat se nije menjao. Spartak je uzvratio preko Mudrinskog a zatim je pokušao i Ivanović, no njegov šut je bio izblokiran. U poslednjih desetak minuta igre obe ekipe su imale po jednu polupriliku.  Šansu za domaće propustio je Jovanović dok je Spartak uzvratio preko Tumbasovića čiji šut odlazi tik pored stative.