Novi Pazar – Spartak 0:0

Novi Pazar. Gradski stadion. Gledalaca oko 3500. Sudija: DIMITRIJEVIĆ Dejan

Novi Pazar: ZEČEVIĆ Zlatko, STEVANOVIĆ Siniša, AŠKOVSKI Stefan  (59. ZILKIĆ Dino), KOSTIĆ Miroljub, RADIVOJEVIĆ Vladimir, PAVLOVIĆ Predrag, TINTOR Miloš, VUKOVIĆ Slobodan, ŠARAC Dino, PAJOVIĆ Lazar (74. TODOROVIĆ Ivan), OBROVAC Ivan (67. RUŠEVIĆ Anes).

Spartak: JANOŠEVIĆ Budimir, MARINKOVIĆ Marko, JOČIĆ Branimir, KOVAČEVIĆ Vladimir, TORBICA Vladimir (80. MAKARIĆ Milan), MILOŠEVIĆ Stefan (62.  IVANOVIĆ Đorđe), MEZEI Nebojša, ANTONIĆ Goran, ILIĆ Stefan, FARKAŠ Daniel, JONDIĆ Marko (86. SPREMO Stefan).

Fudbaleri Spartaka i Novog Pazara podelili su bodove pošto je utakmica u Novom pazaru završena bez golova. Uprvih pola sata igre nije bilo šansi ni sa jedne strane. Prvu ozbiljniju priliku imali su domaći  u 31. minutu nakon slobodnog udarca koji je izveo Radivojević. Pokušao je u poslednjim trenucima prvog dela i Lazar Pajović no bila je to laka lopta za golmana Janoševića.

Početkom drugog poluvrema utakmica je dobila na živosti. Spartak je pokušao preko Torbice, čiji šut odlazi za malo pored gola. Usledila je najbolja prilika za domaće na meču, kada se Pavlović oslobodio svojih čuvara, snažno šutirao i istakao golmana Janoševića koji je sve to ispratio i sačuvao svoj gol. Pokušao je Radivojević iz slobodnog udarca ali j elopta završila na živom zidu.

Pet minuta pre kraja susreta Pavlović je izveo korner, pravo na glavu Vukoviću, koji je gađao desni donji ugao, ali je lopta pogodila Farkaša koji je stajao na gol liniji. Do kraja utakmice domaći su pritiskali sa velikom željom da postignu gol, međutim odbrana subotičana uspešno je odolela i na kraju osvojila dragocen bod sa teškog gostovanja.

Photo: Tanjug