Radnik – Spartak Ždrepčev krv 0:0

Gradski stadion u Surdulici. Gledalaca: oko 500. Sudija: Miloš Đorđić

Radnik: Vasiljević, Stevanović. Žarković, Đorđević, Milovanović, Pejčić (70. Bojić), Stanisavljević, Pantelić, Ristović (64. Stojanović), Keremex, Nikolić. 

Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Tekijaški, Kerkez, Ćalasan, Milošević, Jočić, Šimura, Obradović, Glavčić (73. Torbica), Denković, Čečarić (90. Dunđerski)

Subotičani se iz Surdulice vraćaju sa osvojenim bodom nakon što su odigrali utakmicu bez golova protiv Radnika. Domaćini su bili bolji u prvom poluvremenu dok je Spartak preuzeo inicijativu u nastavku susreta te je podela bodova možda i najrealnija. 

Domaćini su zapretili već u 4. minutu kada je Stefan Nikolić pokušao lob udarcem da iznenadi golmana Ostojića no lopta odlazi iznad prečke. Desetak minuta kasnije Pantelić je pokušao iz daljine i za malo bio neprecizan. Najbolju priliku Radnik je imao u finišu prvog poluvremena kada je Ristović uputio odličan udarac i proslavio golmana Ostojića koji je bravurom sačuvao gol subotičana. 

U drugom poluvremenu Spartak je krenuo znatno ofanzivnije ka golu pa je utakmica dobila na dinamici. Šansu za pobedu propustili su domaći u finišu utakmice, Keremex je šutirao i još jednom istakao golmana Ostojić akoji je bio nerešiva enigma za Radnik.