Fudbaleri Spartaka u 4. kolu Super lige gostuju ekipi Javora. Utakmica se igra u Ivanjici u četvrtak 10. avgusta sa početkom od 20 časova.

Pomoćni trener Vladimir Gaćinović očekuje tešku utakmicu zbog poraza od Partizana od pre koji dan gde su se igrači emotivno malo ispraznili – Očekuje nas značajna utakmica i pre svega teža za nas u odnosu na onu koju smo igrali protiv Partizana, pošto su u utakmicama sa drugim rivalima obaveze veće. Odlazimo u dobrom raspoloženju, zadnjih dana smo radili na podizanju forme jer je usledila jedna emotivna i fizička istrošenost. Iskoristili smoovo vreme da vratimo ekipu u normalu. Znamo da je naš protivnik doživeo ubedljiv poraz protiv Mačve što če sigurno da ih dodatno motiviše za ovu utakmicu. Nećemo menjati naš stil i način igre što se videlo i protiv Partizana da smo igrali napadački fudbal. Žao mi je samo što nismo postigli bar jedan gol protiv prvaka države, ali moramo biti svesni da smo izgubili od ekipe koja je u svim segmentima bolja od nas. Utakmica u Ivanjici će biti jedan test za nas da vidimo da li smo pravi ili će nam trebati još rada da dostignemo potreban nivo.

Stefan Hajdin je opravdao poverenje trenera Veselinovića. U protekla tri kola nametnuo se svojim igrama i pokazao da predstavlja pravo pojačanje za subotičane, iako je došao iz treće lige – Očekuje nas teško gostovanje u Ivanjici. Dugo putovanje a ispraznili smo se fizički protiv Partizana. Pokušali smo kroz rad i dobru atmosferu da se oporavimo i u Ivanjicu putujemo po sva tri boda.

Izostaće Ćalasan koji se žalio na povredu, ali u klubu se raduju povratkom Vladimira Torbice koji je spreman što se videlo i po igri u drugom poluvremenu protiv Partizana.