Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u poslednjem kolu Super lige gostuju u Beogradu ekipi Partizana. Utakmica se igra u četvrtak 17. maja sa početkom od 19 časova. Subotičani očekuju osvajanje boda koji bi im omogućio osvajanje treće pozicije.

Utakmicu je najavio pomoćni trener Darko Sekulović – Poslednju utakmicu u sezoni igramo sa velikim rivalom. Ono što su naša očekivanja bila u celoj sezoni biće i na ovoj poslednjoj utakmici. Očekujemo najviše od ove utakmice jer su sve takmičarske bitne i važne. Rival je veliki, motiva je napretek i tek u 21 kada se završi utakmica možemo sa mirom da odemo na pauzu. Izostaće sigurno golman Ostojić koji je na treningu povredio ligamente, ali se nadam da će svi ostali biti spremni. Očekujem da igrači pruže svoj maksimum i da pokažu da smo sa pravom na vrhu tabele. Osvojen bod nam donosi konačno treće mesto koje sigurno vodi u Evropu. 

Dejan Kerkez prvotimac Spartaka očekuje pozitivan rezultat i potvrdu trećeg mesta – imamo motiv jer osim toga što igramo sa Partizanom želimo da osvojimo bar bod koji bi nam obezbedio to treće mesto koje nas vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, da ne bi čekali Kup.